streda 3. decembra 2014

v mojom svete #1





Niekedy mám pocit, že blog <JulietteFashion> ma vôbec nevystihuje a je naozaj iba takým povrchným niečim čo vôbec nie je o mne.

Už dávno sa nestotožňujem s Juliette Fashion. V podstate nie som ani Juliette a ani žiadne Fashion. Je to iba o mojom obale a o mojom štýle. Ďalšia vec, trochu sa to kríži s mojím pohľadom na svet. Nechcem sa prezentovať iba ako produkt bez duše, aj keď úprimne povedané, fashion blogerka je zväčša o produkcií a o prezentovaní produktu.
Síce, ani ten pohľad na svet nemám stopercentne ustálený, no potrebujem priestor ktorý by mi umožnil ho budovať.

Keď som zakladala blog JF, bolo to niekoľko rokov späť a ako každá ľudská bytosť, prešla som aj ja vývojom a cestou ma ovplyvnilo, poznačilo veľa vecí, ktoré zmenili moje postoje.  Áno, určite ma toho ešte veľa stretne a bude ma svet kreovať ďalej, o to mi aj ide, naberať skúsenosti, prijímať nové výzvy a skúmať oblasti, do ktorých by som pred tým vôbec nešla.


Stále ma baví móda, ale viac ako trendy uprednostňujem kreovanie vlastnej osobnosti prostredníctvom vecí. Stále som materialista, ale materiál využívam ako prostriedok na komunikáciu a tiež inšpiráciu. Stále rada nakupujem oblečenie, ale viac ako na kvantite mi záleží na kvalite a na originalite kusu, na tom ako môžem prostredníctvom neho komunikovať.

Viac mi záleží na tom, aby som bola spokojná v tom, v čom žijem, priestor okolo mňa a môj vlastný obal. Tým myslím aj vlastnú telesnú schránku (ej to znie ale sakrálne!!), aby som sa cítila fit za akýchkoľvek okolností a odev je len tá čerešnička na záver, prostredníctvom ktorej môže moje vnútro vyplávať na povrch.

No stále potrebujem priestor na vlastnú realizáciu a preto som sa rozhodla, že OD-TE-RAZ budem fungovať na tomto blogu. 




takže prajem pekný večer 

<julianna> 

2 komentáre:

  1. pekne napisane, ludia sa menia aj nase postoje k istym veciam. treba robit veci tak, ako ich citime :)

    perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    OdpovedaťOdstrániť